Després d’una temporada molt exitosa a la Fórmula Renault 2.0 Alps aquest 2014, amb el campionat d’equips i de pilots, l’equip Koiranen GP ha firmat amb tres pilots més per a la temporada 2015 en aquesta competició que s’uneixen a Jake Hughes.


Un Jake Hughes que serà el pilot destacat de l’equip en aquesta competició juntament amb Stefan Riener de 19 anys d’edat. L’austríac va sorprendre a tothom amb una pole position a Monza i un posterior podi en el mateix mític traçat. De Riener s’espera que el 2015 sigui un any on pugui lluitar per les victòries regularment.

El únic no-europeu de l’equip serà Bruno Baptista que fa el salt a Europa per primer cop el 2015, després de proclamar-se campió de la Fórmula 4 d’Amèrica del Sud on, ha aconseguit 15 podis, amb 21 anys.

Philip Hamprecht serà el més jove de l’equip. Amb  només 17 anys l’alemany aterra a Koiranen GP després de participar en l’ADAC Formel Master aquest 2014.

Declaracions

Stefan Riener:

“Treballar juntament amb Koiranen GP per a la propera temporada és una gran oportunitat. Estar envoltat per un ambient molt professional i amigable em fa sentir molt a gust!”

Bruno Baptista:

“Sé que la competició tindrà molt més nivell a Europa i que el cotxe és molt diferent, però estic molt content de formar part de Koiranen GP el proper any i estic molt motivat per fer una bona temporada.”

Philip Hamprecht:

“Estic content de formar part d’un equip tant triomfador com Koiranen GP, i aportaré el millor de mi mateix a l’equip, als patrocinadors i, és clar, per a mi mateix.”

La temporada s’iniciarà el 12 d’Abril al circuit italià d’Imola.