Quique Bordas ha estat provant un Fórmula 4 gràcies a l’oportunitat brindada per Drivex. L’equip espanyol ha permès a diversos pilots pujar al monoplaça d’aquesta competició durant uns dies, primer al Circuit de Catalunya-Barcelona, i després al Circuit Ricardo Tormo de Xest.

Aquesta oportunitat no ha caigut del cel per Quique, sinó tot el contrari, se l’ha treballat a pols durant molt de temps i és totalment merescuda. Part d’aquest mereixement, és el resultat del seu campionat en la categoria Sènior del CEK aquesta temporada, on ha acabat segon empatat de punts amb el campió Oscar Palomo, però les terceres posicions en diverses carreres van ser claus per definir el resultat final.

El seu futur és incert ara mateix, podria pujar a la categoria KZ del CEK la propera temporada i continuar apostant pel karting. O bé, podria donar el salt a la Fórmula 4 espanyola. Tampoc es pot descartar una possible participació en el CER, ja que prèviament a les proves de F4, el pilot de La Roca del Vallès va estar provant el León de la categoria TCS.

View this post on Instagram

Días de nuevas experiencias !!!

A post shared by Quique Bordas Araujo (@qbkarts) on

La Fórmula 4 espanyola ha estat molt emocionant aquesta temporada i no s’ha decidit el campió fins a l’última cursa al Circuit de Navarra, aquest va ser Amaury Cordeel. És una competició molt atractiva, sobretot per a aquells pilots que venen del karting i volen donar el salt.

Bordas va acabar les proves de F4 amb bones sensacions i, ara, la decisió del seu futur està a les seves mans.