El campió de la F1 del 1997, Jacques Villeneuve, competirà a temps complet en el Campionat Euro NASCAR 2019, segons es va anunciar.

Villeneuve pilotarà per a Go Fas Racing el 2019 després de completar un test de dos dies a l’Autòdrom di Franciacorta a Itàlia del 13 al 14 de desembre, convertint-se en el primer campió de F1 en competir a temps complet en la sèrie europea de turismes.

“Em vaig divertir molt descobrint el cotxe perquè és molt similar al que estava acostumat a la NASCAR dels Estats Units“, va dir Villeneuve. “Realment pots conduir dur i pots treballar molt en el cotxe, i això també és molt bo”.

“També m’agrada la pista, és interessant i hi ha molt a fer pel pilot. El que més m’importa és tornar a temps complet, perquè vull ser part d’un projecte complet i tenir un objectiu per a tota la temporada. Estic ansiós per la primera cursa del 2019.”

El propietari de Go Fas Racing, Alain Lord Mounir, va dir: “Estem molt emocionats que un ex campió de la Indy 500 i la Fórmula 1 s’uneixi a Go Fas Racing i realment sentim que amb el talent de Jacques i l’equip que formem junts, tenim una oportunitat en el campionat de la NWES aquesta temporada”.

El president i CEO de l’Euro Nascar, Jerome Galpin, va afegir: “Tenir a Jacques a bord és una gran notícia per a tots els involucrats en l’Euro NASCAR: els nostres fanàtics, socis, equips i pilots. La sèrie continua creixent i reunint a tots els que senten passió per Pure Racing, ja siguin pilots campions del món o fanàtics que assisteixin als nostres esdeveniments”.

“La temporada de la NWES 2019 promet ser una de les més emocionants de totes les sèries europees”. L’equip nord-americà Go Fas Racing va fer el seu debut europeu en la classe Elite 2 eln 2018 amb un Ford Mustang i ja va guanyar una cursa a Brands Hatch.

Queda per veure si pugen a Elite 1 o continuen en la mateixa categoria. Per Villeneuve, és una altra sèrie en la seva llarga carrera i un retorn a la NASCAR, però aquesta vegada a Europa ja que la seva última carrera va ser als Estats Units el 2013.