Pepe Martí és un pilot jove, prometedor i gestionat per l’agència de Fernando Alonso, que a més, és la jove promesa espanyola en l’estructura de la Fórmula 1. 

però, qui és Pepe Martí?

Josep María “Pepe” Martí és un pilot espanyol que va néixer a Barcelona el 13 de juny de 2005 i competeix en la F2 El pilot de Barcelona, gestionat per Alonso Management, ha fet el salt a la F2 després d’una gran temporada 2023 en la F3 amb Campos Racing i Red Bull Júnior Team.

Martí va començar la seva carrera en 2016 en el karting, on la seva primera competició va ser el Campionat de Catalunya de 2017 i va aconseguir el tercer lloc. Amb Tony Kart Racing Team va donar el salt internacional en 2018 i va aconseguir bons resultats, competint en 2019 en el Campionat del Món de OKJ, on va ser quart. En 2020, en el Campionat Mundial de Karting, va ser setè i també va guanyar en la categoria Júnior del Campionat d’Espanya de Karting 2019 amb FA Racing.

En 2021, va competir en la F4 dels Emirats Àrabs amb Xcel Motorsport i va aconseguir un triomf en Yas Marina, a més de ser setè en la classificació de pilots. Això li va permetre fitxar per Campos Racing per a debutar en la F4 d’Espanya, on va sortir guanyador dues vegades d’Aragó i acabant tercer en la classificació.

Copyright: Campos Racing

En 2023, Pepe Martí va competir en la F3 Asiàtica amb Pinnacle Motorsport, a més de participar amb Campos Racing en Fórmula 3, on va guanyar la primera carrera, el GP de Bahréin. A l’agost de 2023, va signar per l’acadèmia de joves pilots de Red Bull, unes de les pedreres més prolífiques de la Fórmula 1 de la qual han sortit pilots com Max Verstappen o Pierre Gasly.
Després d’un gran any en la F3, en la qual va sumar dues victòries, Campos Racing li va oferir un seient en la categoria de plata de l’automobilisme F2, on va causar sensació en el seu debut en la categoria acabant segon i tercer en les dues primeres carreres de la temporada.

podi Pepe Martí a Bahrain, f2. Copyright: Campos Racing

El palmarés de Martí

Amb molta experiència per a la seva edat i un palmarès més que cridaner, Martí apareix com una de les referències joves d’Espanya en el món del motor:

 • 2019: P1 Campió d’Espanya X-30 JÚNIOR
 • 2020: P7 OK al CIK FIA Campionat del Món de Karting de Portimâo (Portugal)
 • 2021: ​P2 /Vicecampeón Rookie a la F4 ESPANYOLA amb Campos Racing

​P7 a la F4 EMIRATS ÀRABS UNITS amb Xcel Motorsport

 • 2022
  P22 a FIA FORMULA 3 amb Campos Racing
  ​P2 /Campió Rookie a la FORMULA REGIONAL ASIÀTICA amb Pinnacle Motorsport​
 • 2023
  ​P5 FIA FORMULA 3 amb Campos Racing

  ​Núm. de Victòries: 3
  Núm. de Podis: 4
  Núm. de Pole Position: 2
  Núm. de “Points Finish”: 13
  Núm. de Carreras: 18

  Austràlia – Remuntada del P30 al P7

  P7 a FORMULA REGIONAL EAU amb Pinnacle Motorsport. No va participar en la Ronda 4
 • 2024: FIA FORMULA 2 amb Campos Racing Red Bull Júnior Team​