Sergio Castro ha liderat la categoria Elit del Campionat de Catalunya de Motocròs Grans al circuit Dani Dalmau de Salomó

Sergio Castro ha estat la revelació de la jornada després de triomfar a la categoria MX Elit. El pilot del Moto Club Cifuentes ha aconseguit 45 punts, empatant amb Simeó Ubach, amb qui ha intercanviat les posicions de líder i subcampió en cada una de les curses. Aquestes circumstàncies han jugat a favor de Castro, permetent-li ocupar el graó més alt del podi i escurçar la distància amb Nil Arcarons, qui lidera la classificació general. Ubach ha finalitzat segon, mentre que Arcarons, amb 32 punts, ha quedat en tercer lloc.

A la categoria MX1, Aleix Díaz ha dominat amb claredat, guanyant les dues curses de la jornada. José Luís Daudén ha mantingut la segona posició en totes dues mànegues, mentre que Bernat Darné ha completat les posicions de podi.

Jordi Puig ha destacat a la categoria MX2, acumulant 50 punts. Èric Casas, que ha acabat en segona posició, ha estat el seu principal rival.

Copyright: Federació Catalana de Motociclisme

Bruno Miró ha tingut una actuació excepcional a la categoria MX125 2T, aconseguint el primer lloc. Ot Marí, qui lidera la classificació de la categoria, ha acabat segon, mentre que Dídac Arfelis ha ocupat el tercer lloc.

Roger Ponsa ha estat el vencedor de la categoria MX Sots18, finalitzant en primer lloc en ambdues curses. Martí Bañeres ha finalitzat segon, mentre que Jan Josa ha pujat a l’últim esglaó del podi.

Ramon Brucart ha seguit amb el seu domini a la categoria MX3, ja que ha aconseguit la victòria en totes les curses disputades fins ara i té un avantatge de 80 punts sobre el segon classificat, Antoni Torres. Torres ha acabat segon a Salomó, mentre que Albert Martín ha completat el podi.

Ivan Cervantes ha demostrat la seva superioritat a la categoria MX4, guanyant amb claredat totes les curses de la temporada fins ara. Juan Manuel Cuenca, segon, i Pere Mas, tercer, l’han acompanyat al podi.

Finalment, a la categoria MX5, Sergi Lasala ha obtingut la primera plaça. Sergio Perellón i Xavier Basart han finalitzat segon i tercer respectivament.