Charles Leclerc ha aconseguit la quarta pole de la temporada, un cop més per davant dels seus companys a ART GP Alexander Albon i Nyck De Vries, que completen el top 3.

Amb Leclerc patint per sobreviratje al seu primer intent, Albon aprofitava per col·locar-se en primera posició, seguit per De Vries, que era l’únic en millorar al segon intent. En el seu tercer, l’holandès aconseguia avantatjar Albon per dues dècimes.

A la meitat de la sessió, De Vries liderava per davant d’Albon, Dennis i Leclerc, mentre que el seu rival al campionat Antonio Fuoco només podia ser 9è. Matt Parry era l’únic pilot a pista mentre els seus rivals canviaven pneumàtics i aprofitava per pujar fins la 2a posició marcant rècord al segon sector.

Finalment, després d’un nou intent per tothom, Charles Leclerc s’emportava la pole position, augmentant així el seu avantatge al campionat fins a 28 punts sobre Fuoco, que avui només ha pogut ser 11è. Albon, De Vries, Aitken, Palou, Fukuzumi (que sortirà 9è), Maini, Stuvik, Dennis i Schothorst han completat el top 10.