Pierre Gasly ha estat imbatible a la caòtica sessió de classificació de GP2 a Sepang marcada per l’accident de Mitch Evans. Els seus rivals al campionat, Antonio Giovinazzi i Raffaele Marciello, han completat el top 3.

Eren els 3 líders del campionat els qui es col·locaven al capdavant des del principi, amb Gasly per davant d’Antonio Giovinazzi i Raffaele Marciello. Gasly cometia una errada just després sortint-se per la grava i la majoria dels pilots tornaven a boxes.

La sessió s’havia d’aturar per un accident de Mitch Evans en el qual el pilot neozenlandès perdia la part del darrera a la frenada i xocava contra les proteccions de pneumàtics, que havien de ser reparades. Tots els pilots tornaven a sortir en posar-se en verd el semàfor, però una virolla de Matsushita a l’últim revolt arruinava qualsevol possibilitat de millora dels altres.

D’aquesta forma, Gasly s’emporta la 7a pole de la seva carrera a GP2 i es converteix en el segon millor poleman de la història només per darrera de Stoffel Vandoorne, augmentant així el seu liderat al campionat fins a 14 punts. Giovinazzi, Sirotkin, Matsushita, Lynn, Nato, King, Rowland y Markelov han completado el top 10 para la parrilla de salida de mañana.