Pierre Gasly ha dominat la primera cursa de la GP2 a l’Hungaroring després de començar des de la pole. El seu company d’equip Antonio Giovinazzi ha acabat 2n i, darrera d’ell, Sergey Sirotkin.

 

Canamasas cal·lava el cotxe a la sortida, la qual cosa requeria una volta de formació extra. Gasly mantenia el liderat de la cursa per davant de Giovinazzi i Nato, mentre Sirotkin baixava de la 2a a la 4a posició. Gelael havia d’aturar-se aviat després de punxar la roda en un toc amb Eriksson.

 

Sirotkin tenia un molt bon pit stop i es quedava molt a prop de sortir per davant de Nato, però havia d’esperar una volta per superar-lo. Els 8 primers pilots no havien parat amb el pneumàtic dur i els líders de la cursa eren els més ràpids sobre la pista. Marciello liderava per davant de  Malja, Ghiotto, Lynn, Eriksson, Rowland, De Jong i Latifi. Ghiotto intentava passar a Malja, però es passava de frenada i era superat per Lynn.

 

Marciello sortia per darrera de Giovinazzi i Sirotkin amb rodes toves més fresques. Eriksson estava al capdavant amb pneumàtics durs usats i sortia del pit en 8a posició. Giovinazzi s’apropava a Gasly al final de la cursa, però no era capaç d’amenaçar la victòria del francès. Sirotkin es quedava darrera Giovinazzi després de perseguir-lo durant varies voltes. Marciello, Pic, Matsushita, Nato, King, Markelov i Evans completaven el top després que Eriksson hagués d’abandonar a l’última volta després d’una molt bona cursa amb un gran ritme.