Oscar Piastri ha comentat que poder pujar al podi era innimaginable a l’inici d’aquesta temporada 2023

Oscar Piastri semblava abocat a tenir una temporada de debut discreta amb McLaren, ja que el seu equip no va complir els seus objectius de desenvolupament per al seu cotxe d’aquest 2023 i va començar la temporada amb el peu esquerre.

Les deficiències del MCL60 només van permetre a l’australià sumar cinc punts en les nou primeres curses, mentre que el seu experimentat company d’equip, Lando Norris, tampoc va aconseguir treure-li resultats a una màquina relativament ineficient i difícil de pilotar.

Però l’especificació B del cotxe, que McLaren va posar en marxa a l’estiu, en les últimes curses abans de l’aturada estiuenca, va canviar la situació de l’equip i també va permetre a tots dos pilots acaparar titulars. Norris va aconseguir dos segons llocs a Gran Bretanya i Hongria que van portar a l’equip a la cinquena posició del Mundial de Constructors, mentre que Piastri també va aconseguir el seu primer tercer lloc a la Fórmula 1, a la cursa sprint del Gran Premi de Bèlgica.

Imagen
Copyright: McLaren

Fent balanç de la seva primera meitat de temporada en la categoria, l’australià va admetre que el seu resultat a Spa-Francorchamps era un somni bastant llunyà a l’inici de l’any.

A més a més, Piastri també es va mostrar satisfet amb la progressió feta durant la seva temporada de debut, encara que va admetre que no cometre errors és una prioritat que ha d’abordar.