Nico Hülkenberg, qui ha tornat a la Fórmula 1 després d’algunes temporades, està demostrant un bon nivell de pilotatge

Nico Hülkenberg ha fet el seu retorn a la Fórmula 1 de la mà de l’equip Haas de cara a aquesta temporada 2023. El pilot alemany, qui ja va demostrar el seu talent quan estava com a pilot reserva a Racing Point i Aston Martin, està fent una bona temporada, deixant clar que la classificació és el seu punt fort.

No està sent un any fàcil per a Haas, però Hülkenberg està fent que sembli una mica millor. L’alemany afronta la segona meitat de la temporada havent puntuat en un únic Gran Premi, a Melbourne. El monoplaça de l’equip nord-americà no és fàcil de conduïr, i també cal destacar la mala sort que ha tingut Hülkenberg en algunes curses.

Imagen
Copyright: MoneyGram Haas F1 Team

No obstant això, el pilot de Haas ha seguit endavant i mai ha abaixat els braços. Fins a aquest moment, la seva temporada està sent millor que la del seu company d’equip, Kevin Magnussen, qui tampoc està tenint una temporada fàcil.

Els bons resultats de Hülkenberg han estat possibles gràcies a les seves bones classificacions, moment del cap de setmana on treu el màxim profit del monoplaça.

Actualment, Haas lluita amb Williams per la setena posició en el Campionat de Constructors, ja que estan empatats a onze punts, tot i que tampoc ens podem oblidar d’Alfa Romeo, ja que, ara mateix, té un total de nou punts.