Oscar Piastri està mostrant una gran evolució pel que fa a rendiment durant el seu primer any a la Fórmula 1

L’inici de la temporada d’Oscar Piastri a McLaren no va ser del tot fàcil. El monoplaça britànic no havia tingut un bon desenvolupament, fent que el pilot australià hagués d’esprémer tot el seu talent per a poder puntuar.

De les nou primeres curses d’aquesta temporada, Piastri només va aconseguir puntuar en dues, tot i que s’ha de tenir en compte que l’australià necessitava una mica de temps per adaptar-se a la Fórmula 1 i al seu nou cotxe.

No obstant això, a partir del Gran Premi d’Àustria, on l’equip de Woking va fer un salt endavant molt important en termes de rendiment del monoplaça, Piastri va començar a aprofitar les oportunitats i es va començar a notar més còmode amb el cotxe, aconseguint grans actuacions.

Imagen
Copyright: McLaren

És cert que al Red Bull Ring no va tenir una cursa fàcil, però a Silverstone i a Hungaroring la situació va canviar, ja que l’australià va acabar quart i cinquè respectivament. A més a més, tot i abandonar en el Gran Premi de Bèlgica, Piastri va ser capaç de liderar durant unes voltes la cursa sprint i acabar segon.

Tot i que s’han pogut veure clarament els aspectes on flaqueja l’MCL60, a l’equip britànic li espera una segona meitat de temporada apassionant.