Esteban Ocon ha estat el més ràpid en la sessió d’entrenaments lliures de la GP3 Series al Hungaroring, Hongria. El francès ha acabat per davant del líder del campionat, Luca Ghiotto i el britànic Emil Bernstorff.


Molta calor, això és el que tothom pot dir d’aquesta sessió d’entrenaments lliures de la GP3 Series, concretament al inici de la sessió teníem 32ºC al ambient i 45 ºC a la pista.

Una sessió on el líder del campionat, Luca Ghiotto (Trident) ha començat liderant per davant de Kevin Ceccon (Arden International) i Mathéo Tuscher (Jenzer Motorsport). El italià ha vist com la sessió s’havia d’aturar per culpa de Jann Mardenborough (Carlin) que aturava el seu cotxe a la pista.

Amb un temps perdut, Ghiotto seguiria liderant a meitat de sessió amb un sorprenent Seb Morris (Status Grand Prix) que aconseguia ubicar-se segon.

Cap als darrers minuts, els pilots han millorat els seus temps i han esvaït el domini de Ghiotto amb el millor temps que ha marcat Esteban Ocon (ART Grand Prix)

Resultats: 1 Ocon 2 Ghiotto 3 Bernstorff 4 Kirchhofer 5 Ceccon 6 Varhaug 7 Gilbert 8 Fong 9 Fuoco 10 Janosz 11 Celis 12 Morris 13 Eriksson 14 Palou 15 Tuscher 16 Boschung 17 Fontana 18 Stuvik 19 Bosak 20 Parry 21 Ashkanani 22 Gomez 23 Mardenborough 24