L’Audi #2 s’ha fet amb la pole en les 24 hores de Spa després d’una fantàstica volta feta per Frank Stippler. Segon sortirà el McLaren #58 i tercer el Ferrari #11.


 

25 minuts tenien els 20 cotxes que van aconseguir els millors temps en la classificació d’ahir per a lluitar per la superpole. Bones condicions de pista en el circuit belga que permetrien forçar aquestos GT3 al límit.

Els dos Bentley oficials van sortir a per totes des del primer moment, i es van col·locar en les dues primeres posicions amb el #8 al capdavant. Però Kevin Estre amb el McLaren #58 va aconseguir superar als Bentley, aconseguint la primera posició provisional.

Passats els 10 primers minuts de sessió, van començar a marcar temps els Audi. Stippler en l’Audi #2 es va col·locar segon, fent una molt bona tanda de voltes, que culminaria amb una volta final que li deixaria primer.

I així acabaria la sessió, amb l’Audi #2 al front seguit del McLaren #58 i del Ferrari #11 de la categoria Pro-Am. La quarta posició ha estat per al McLaren #59, després d’ell ha acabat el Bentley #8 de Soucek, l’Audi #1 i el Mercedes #18.

La cursa comença demà a les 16:00, però abans d’ella podem tindre sorpreses, ja que diversos pilots estan baix investigació.