El pilot italià del Trident Racing, actual líder del mundial, sortirà a primera línia de graella


La sessió d’entrenaments qualificatoris del GP d’Hongria de GP3 termina amb l’italià Luca Ghiotto (Trident Racing) aconseguint sumar els quatre punts extres després d’aconseguir la pole position per la cursa que es disputarà aquesta tarda. L’anglés Emil Bernstorff (Arden International) l’acompanyarà a primera línia, mentre que Esteban Ocon (Art GP) ho farà en tercera posició. El pilot català Alex Palou (Campos Racing) ha quallat una destacada actuació, acabant en setena posició després d’haver rodat gairebé tota la sessió amb el tercer millor temps de la jornada, que ha perdut als compassos finals.

En una sessió sense ensurts destacables, el pilot del Trident (1:34.030) i actual líder del campionat, només 12 voltes li han calgut a l’italià per no donar opcions als seus rivals, aconseguint la primera posició de graella i millorant la segona posició aconseguida ahir en els entrenaments lliures pel darrera d’Esteban Ocon. Res no ha pogut fer el segon classificat a la general, l’alemany Marvin Kirchhöfer (Art) per millorar el quart crono a Hongria i sortirà en quarta posició.

La sorpresa de la jornada la donava el català Àlex Palou, quan al primer tram de la qualificació marcava el segon millor registre i es mantenia en les posicions capdavanteres gairebé fins al final. El pilot del Campos Racing però, acabava a la setena posició final després de veure’s superat per tres pilots.

La graella per la cursa d’aquesta tarda (17:20) és la següent:

1 L. Ghiotto
2 E. Bernstorff
3 E. Ocon
4 M. Kirchhöfer
5 J. Eriksson
6 M. Parry
7 Á. Palou
8 A. Fuoco

 

9 K. Ceccon
10 P. Varhaug
11 M. Gilbert
12 M. Tuscher
13 S. Morris
14 R. Boschung
15 A. Janosz
16 A. Fontana
17 S. Stuvik
18 J. Mardenborough
19 A. Fong
20 Z. Ashkanani
21 A. Bosak
22 S. Gómez