Lando Norris ha aconseguit de nou la victòria durant la cursa 2 de la Formula Renault 2.0 NEC al circuit de Nürburgring. El britànic ha tornat a superar a Defourny que ha acabat segon. Daruvala completa el podi d’una cursa reduïda per culpa de les condicions meteorològiques.

La segona cursa de la Fórmula Renault 2.0 NEC s’ha iniciat amb retràs per culpa de la boira baixa i pluja típica de la zona del Eifel.

Els pilots han participat en una cursa de 3 minuts menys (22 Minuts), ja que els comissaris havien atorgat dues voltes d’escalfament en comptes d’una, per tal de comprovar la visibilitat de la pista.

En la primera volta d’escalfament ja veiem els primers problemes amb Dorian Boccolacci (Tech 1 Racing) que patia una virolla al revolt 2, fet que feia decidir als comissaris a endarrerir la sortida en 5 minuts, ja que no es veia res.

Al cap de 5 minuts la volta d’escalfament que realitzaven els pilots amb ja més visibilitat feia que la cursa sí es pogués disputar però a 19 minuts.

Norris (Josef Kaufmann Racing) feia una gran sortida, per davant de Deforuny (R-ace GP) que intentava superar a Daruvala (Josef Kaufmann Racing) però es tocaven. Al darrere, Shwartzman (Josef Kaufmann Racing) el guanyador d’ahir que sortia tercer però al primer revolt es situaven 4 cotxes amb paral·lel i el rus seria el perjudicat, havent d’abandonar.

El cotxe de seguretat sortia a pista per una mica més d’una volta, al marcar Defourny intentava superar a Norris sense èxit, però la lluita era pel tercer lloc on Daruvala es defensava fortament de de Sadeeler (Tech 1 Racing) al revolt 1, això provocava que Armstrong (R-ace GP) intentés la maniobra sobre el suís que també es veia superat per Boccolacci (Tech 1 Racing) dos revolts més tard.

El francès però es sortia de pista i patia una virolla que el feia impactar contra Ferdinand Habsburg (Fortec Motorsports), causant un altre cotxe de seguretat.

A meitat de cursa, Norris liderava per davant de Defourny, Daruvala, Armstrong, de Sadeeler, Fenestraz (Tech 1 Racing), Falchero (R-ace GP), Baptista (Fortec Motorsports), Allen (JD Motorsport) i Mirecki.

La bandera verda tornava a falta de 6 minuts; Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) aprofitava per superar a Mirecki pel desè lloc, però Alexey Korneev (Fortec Motorsports) aprofitava la situació per avançar ambdós pilots.

En una cursa finalment de només nou voltes, Lando Norris aconseguia la victòria després d’una pressió enorme per part de Max Deforuny. Jehan Daruvala completa el podi, mentre que el debutant Armstrong acaba en un increïble quart lloc.

Resultats Race 2:

1 Norris 2 Defourny 3 Daruvala 4 Armstrong 5 De Sadeeler 6 Fenestraz 7 Falchero 8 Baptista 9 Allen 10 Korneev 11 Aubry 12 Mirecki 13 Troitskiy 14 Isaakyan 15 Gill 16 Hörr 17 Chaves 18 Vartanyan 19 Larsen 20 Hutchison 21 Pankiewicz 22 Boccolacci 23 Habsburg 24 Shwartzman