Els vigents campions Timo Bernhard, Mark Webber i Brendon Hartley han aconseguit la victòria en les 6 hores del circuit de les Amèriques, en l’esdeveniment Lone Star Le Mans, a Austin, Texas. El trio va aconseguir la tercera victòria consecutiva al WEC després d’una esgotadora cursa celebrada en condicions de calor extremes.

Va ser una emocionant batalla estratègica entre al dels fabricants LMP1 – Audi, Porsche i Toyota, i els tres van estar representats al podi com l’Audi No.8 de Lucas di Grassi, Oliver Jarvis i Loic Duval  que van arribar en segona posició i el No.6 Toyota Gazoo Racing TS 050 HYBRID de Mike Conway, Stéphane Sarrazin i Kamui Kobayashi que va aconseguir la tercera plaça.

El No.13 Rebellion Racing de Dominik Kraihamer i Alexandre Imperatori va prendre la victòria en la classe de LMP1 privats, situant-se en el liderat del campionat en aquesta categoria.

L’esquadra Signatech Alpine va prendre la quarta victòria de la temporada 2016 amb Nicolas Lapierre, Gustavo Menezes i Stephane Richelmi que amplien l’avantatge del seu gran moment.

Aston Martin Racing celebra la victòria en GTE Pro amb el cotxe número 95 de Marco Sorensen i Nicki Thiim.