Encara que no s’ha oficialitzat, s’ha pogut saber qui serán els pilots que lluitarán a la Fórmula 2 de 2018 amb l’equip italià de Trident. En la jornada d’ahir es va filtrar al portal indonesi The Citizen que serán Arjun Maini i Santino Ferrucci han estat els pilots escollits.


D’aquesta forma, els dos pilots de desenvolupament de l’equip de F1 Haas, formaran parella a una estructura que no es de les millors del campionat. De fet, Ferrucci, va competir amb Trident durant la campanya de 2017 a partir del cap de setmana d’Hungría, fent servir un seient que, previament va ser ocupat per Raffaele Marcielo, Sergio Canamasas i Callum Ilott. En el cas de Maini, aquesta serà la seva temporada de debut a la Fórmula 2.

“Estic molt emocionat de poder competir a la Fórmula 2 amb Trident”, explica el pilot indi, Arjun Maini, que l’any passat va disputar la GP3 amb Jenzer, guanyant la carrera inaugural a Barcelona. “Sento que várem ser força competitius als test de post temporada y a més el campionat fará servir un nou cotxe en tots els equips, estic emocionat del any que tenim per davant. Trident es un equip molt sòlid i estic convençut que si treballem dur tindrem bons resultats durant la temporada.”

El pilot americà, Santino Ferrucci, que ja va disputar mitja temporada al 2017, està cridat a ser el líder de la formació italiana. Va entrar a partir de la cursa d’Hungría, on va sumar els primers dos punts de la temporadaa la carrera principal. Al següent cap de setmana, en el circuit belga d’Spa-Francorchamps, on sumaría els altres 2 punts amb els que va acabar la temporada 2017.