La temporada 2016 del DTM s’ha iniciat avui al Hockenheimring, Alemanya per a la primera sessió d’entrenaments lliures de la temporada, la qual ha estat liderada per Eduardo Mortara (Audi Sport Team Abt) seguit del seu company de marca Jaime Green (Audi Sport Team Rosberg) i el pilot de BMW, Bruno Spengler (BMW Team MTEK).

Els cotxes d’Audi han mostrat un gran ritme amb cinc dels seus cotxes acabant entre els sis primers amb Mattias Ekström (Audi Sport Team Abt Sportsline) i Nico Müller (Audi Sport Team Abt) acabant en quarta i cinquena posició, respectivament.

Mentrestant al darrere, Mercedes no ha pogut mostrar-se tant ràpid com els Audi amb un Paul di Resta (Mercedes AMG DTM Team HWA) acabant en desena posició.

El fet més sorprenent és la igualtat entre els competidors, separant els líders Mortara i Green i Adrien Tambay (Audi Sport Team Rosberg) –que ha acabat últim, per només un segon de diferència.

L’únic incident de la sessió ha estat causat per Maximilian Götz (Mercedes AMG DTM Team HWA), qui ha patit una virolla i ha acabat a les escapatòries, després de completar únicament tres voltes.

Demà serà el dia més intens del cap de setmana amb la segona sessió d’entrenaments lliures, la classificació i la primera cursa, que tindrà lloc a les 16 hores (Horari Central Europeu