El pilot de Ducati, Andrea Iannone, domina els FP3 del Gran Premi de França, segon ha sigut Jorge Lorenzo i tercer Pol Espargaró.


Els tercers entrenaments lliures començaven al circuit de Le Mans amb un clima solejat i tots els pilots sortien a donar les primeres voltes per a apurar la posta a punt perfecta.

Davant dels tres quarts d’hora que teníem per davant, els primers en marcar voltes ràpides han sigut Jorge Lorenzo, Andrea Iannone i Marc Márquez. La sessió a mesura que anava avançant, transcorria amb certa normalitat. Al quart d’hora, la majoria dels pilots feien les primeres tornades a boxes i a l’últim revolt, l’espanyol Aleix Espargaró s’anava al terra, sense conseqüències i tornava a boxes.

A falta de 20 minuts per al final i ja de nou amb tots els pilots a pista, Tito Rabat se’n anava al terra. A les tres primeres posicions, solament canviava la tercera posició, que passaria a ser de Valentino Rossi.

Finalment, els deu primer pilots son: Iannone, Lorenzo, Pol Espargaró, Márquez, Viñales, Pedrosa, Rossi, Dovizioso, Smith i Crutchlow.

La sessió de classificació de Moto GP serà a les 14:10 (hora peninsular).