Després de 24 hores seguides rodant al límit sense parar, només per repostar, l’equip Gass Racing d’Oriol Mena amb una Honda i un total de 435 volta s’ha proclamat guanyador de la XXXVIIena edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes-Gran Premi Terranova CNC, celebrades aquest cap de setmana al circuit del Pinar de la Riera de Lliçà d’Amunt (Barcelona).

Durant tota la prova, l’equip guanyador format per Bernat Cortes, Toni Romero, Enric F. Montllec i Oriol Mena ha ocupat els primers llocs de la classificació de la cursa de resistència, en la que enguany han sortit, finalment, 38 equips i 152 pilots. Aquesta és la quarta vegada que Oriol Mena guanya aquesta prova.

L’equip Gass Racing ha estat a més, el guanyador de la categoria de ciclomotors del Grup 3, i el seu pilot, Oriol Mena, s’ha emportat, també, el premi a la volta més ràpida. A més a més fa història essent el primer i únic pilot en assolir 4 victòries consecutives en la cursa, a més de ser el pilot amb més victòries.

El segon classificat ha estat l’equip Team López 88, de Ruben Luengo, Alberto Rodríguez, Arnau López i Javier García Vico. Ells van ser el gran rival del Gass Racing i van estar liderant la prova sobretot per la nit. Una segona posició injusta, ja que només van acabar a una volta de la glòria. Una fortuna que García Vico haurà de provar de aconseguir per primer cop d’aquí uns anys després de no participar amb la seva marca habitual, Honda.

En tercera posició va finalitzar el Zete Team Xperience, que va mantenir un ritme molt alt i va tenir la sort de veure com el Team Duran i el J. Costa patien problemes.

La prova d’enguany ha estat més dura del habitual degut a la sequera, molts van ser els pilots que van patir caigudes i alguns els que van haver d’anar al hospital.