24 hores de somni per el Team La Vinya que han aconseguit finalitzar la XXXVII edició de les 24 hores de resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes en quinzena posició, que significa la victòria en la categoria Vall del Tenes pel quartet Tobella-Garriga-Gual-Vidal.

Debut de somni. El Team La Vinya ha aconseguit superar-se a sí mateix en el seu debut de les 24 hores en resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes.

El quartet lliçanenc, que participava la cursa amb el patrocini de FormulaRapida.net van iniciar la cursa des de la vint-i-dosena posició, gràcies a la volta de 2:58.383 min que va completar Aleix Garriga a bord de la Yamaha. Garriga només va ser 15 segons més lent que el pole sitter, fet que feia somiar de cara la cursa.

En la sortida, Marc Tobella va tenir una sortida complicada baixant fins la trenta-tresena plaça, aquí s’iniciaria la remuntada del Team La Vinya que assolia evitar problemes tècnics greus, per acabar la cursa en quinzena posició de la general a només 50 voltes del primer.

Això significa acabar en la desena posició del Grup 3 (Aigua) i el que és més important, aconseguir la victòria en la categoria de Vall del Tenes.

A més a més l’equip va comptar amb un increïble suport dels seus fans durant tota la cursa, formant la ja anomenada “marea rosa”.

Un debut d’èxit que tot l’equip de FormulaRapida.net felicita als quatre pilots i el seu entorn que han fet possible aquest gran resultat.