Christian Lundgaard ha aconseguit la tercera i última victòria d’aquest cap de setmana a Aragó, on ha aconseguit obtenir el ple de triomfs en aquest inici de campionat de la F4 espanyola. Tuomas Happalainen i Nikita Volegov han completat el podi.


La tercera i última carrera del cap de setmana inaugural de la Fórmula 4 espanyola ha començat amb una sortida neta però no lliure d’incidències per als dos pilots del FA Racing. En un primer moment, Guillem Pujeu es quedava calat en l’arrencada caient a l’últim lloc, mentre que Xavier Lloveras a l’intentar superar Volegov se sortia una mica i perdia diverses posicions. Per davant, Happalainen mantenia la primera posició sense problemes.

Viscaal i Puhakka rodaven darrere d’un Happalainen que s’escapava al capdavant. Per darrere, Christian Lundgaard començava a emprendre un bon ritme i superava al primer revolt a Puhakka per la tercera posició. Una volta després, Lundgaard es feia amb la segona posició en superar a Viscaal i anava a pel liderat.

A partir d’aquest punt, el jove pilot de Renault emprenia un ritme demolidor amb el qual donava caça a Happalainen, i després de diversos intents el superava per posar-se al capdavant de la cursa. D’aquí en endavant, Lundgaard no tindria problemes per arribar a final de cursa mantenint el liderat amb Happalainen a la seva esquena. La lluita pel tercer lloc se saldava amb una virolla de Viscaal que posava a Volegov el podi en safata.

Per darrere, els espanyols lluitaven per les posicions de meitat de taula i acabaria amb un enèsim accident de Lloveras aquest cap de setmana. El català, que lluitava pel setè lloc amb Trogen, es veia embolicat en un accident provocat per un error de Berets que deixava als tres fora de lloc. Això ho aprofitaven Pujeu i Marta García, que venien remuntant des del darrere i aconseguien el sisè i setè lloc final, després d’avançar tots dos a Cobián voltes enrere.

Així doncs, hat-trick de victòries d’un demolidor Lundgaard, que lidera amb solvència el campionat en aquesta prova inaugural. Happalainen i Volegov completen el podi, amb Dunner quart seguit per Puhakka, Pujeu, García, Cobian, Caouette i Viscaal tancant el Top 10.

La FIA F4 espanyola fa una aturada fins al 2 i 3 de setembre en què se celebrarà la segona ronda del calendari al circuit de Navarra.