El passat 22 de Juny de 2013, a la població de Warsage (Liège), Bèlgica, es va celebrar l’edició d’ enguany del MX50Euronations, una cursa de motocròs a nivell europeu de motos de petita cilindrada, en que el Grup 24hores va anar a donar suport als pilots catalans en aquesta prova que ronda al voltant d’un 100 inscrits, representant diferents nacions d’Europa, entre les qual trobem França, Itàlia, Suïssa, Holanda, l’amfitriona Bèlgica, i Catalunya.

La delegació de Catalunya estava formada per l’equip de Lliçà d’ Amunt, el Taller Pelayo, amb el pilot Rubén Luengo com a principal figura de la representació catalana. També hi va participar l’equip de Lliçà de Vall, Motos Quique, amb el pilot Nicolàs Garcia, els Olesins de Doca Motors, amb el pilot Alberto Rodríguez, i l’equip de Granollers, Tallers Fortuny, amb l’incombustible Joan Argemí. En total, un equip de 12 persones, on també hi havia representants del Grup 24 Hores.
El procés de la cursa es dividia en diferents mànigues, en que s’havien de superar unes eliminatòries, per accedir a la gran final, on la delegació catalana va classificar a 4 dels seus pilots en un circuit on el terreny és molt enfangat, tot i que durant el transcurs del dia es va anar eixugant.
La final va estar molt ajustada, a la primera volta, el vallesà, Rubén Luengo es situava en tercera posició, Alberto Rodríguez a la sisena, i Nicolàs Garcia, es col·locava a la part final del grup. A mitja cursa, els pilots catalans ja havien remuntat fins a les primeres posicions, i a l’última volta, Nicolàs Garcia, culminava una remuntada d’infart, acabant tercer, per darrera del Luengo i Rodríguez. Joan Argemí, que lluitava per la victòria del grup 1 (motos de sèrie), un Argemí que pilotava amb molts problemes mecànics que gairebé el deixen fora de combat, va aconseguir gràcies al seu estil de pilotatge, acabar al podi de la seva categoria.
Així doncs, Rubén Luengo es va proclamar per segon any consecutiu, campió del MX50Euronations, i la suma dels punts dels 4 pilots catalans, feien que el trofeu de les nacions, també anés a les mans de Catalunya.
El Grup 24 Hores va aprofitar la ben entesa per fer difusió de l’edició d’aquest any, les XXXIVenes 24 Hores INTERNACIONALS en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes, per tal d’ampliar la participació a la prova d’equips d’arreu d’Europa.