Per segon any consecutiu, les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes-Gran Premi Terranova CNC s’obren als pilots més joves i ho fan amb l’organització de la segona edició dels 90 Minuts de Resistència Joves Promeses de la Vall del Tenes, una prova única com les 24 Hores, dirigida, en aquest cas, a pilots d’entre 6 i 15 anys.


Aquesta cursa se celebrarà el dissabte, 5 de setembre a partir de les 3 de la tarda al circuit del Pinar de la Riera de Lliçà d’Amunt, el mateix que hores després acollirà les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes. Per a la cursa dels més petits, es suprimiran els trams d’asfalt, però no la resta, esdevenint, així, un circuit molt ample que permet múltiples traçades i on es garanteix la convivència segura de pilots de diferent edats i nivells de conducció.

L’objectiu dels 90 Minuts de Resistència de Joves Promeses de la Vall del Tenes és fer partícips als més petits i joves de la gran festa del motor de Lliçà d’Amunt que aquest any se celebra el cap de setmana del 5 i 6 de setembre, alhora que es fomenta la creació d’una bona pedrera que asseguri un excel·lent futur al motociclisme a casa nostre. En aquest sentit, destacar la col·laboració de pilots d’elit que abans de la sortida ofereixen una breu xerrada als joves pilots.

Organitzats pel Grup 24 Hores, als 90 Minuts de Resistència Joves Promeses de la Vall del Tenes, cada motocicleta anirà conduïda per un equip format per 2 pilots, o en el seu defecte, cada equip compta amb dos pilots amb una moto cada un o moto compartida, o en el seu defecte, un únic pilot, encara que, en aquest cas, el pilot estarà obligat a descansar 10 minuts cada mitja hora de cursa. Els participants es dividiran en 4 categories i efecturan la sortida a l’estil de l’espectacular “Le Mans”:

  • Categoria MX50-motocicletes automàtiques, sense canvi de marxes, fins a 50 cc 2T i carburador lliure. Reservat a pilots de 6 a 9 anys
  • Categoria MX65 – Motocicletes fins a 65 cc 2T amb canvi de velocitats i carburador lliure. Reservat a pilots de 8 a 11 anys .
  • Categoria MX85 -Motocicletes des de 70cc fins a 85 cc 2 T. reservat a pilots de 10 a 15 anys.
  • Categoria MX150-4T -Motocicletes de 150cc i cicle de 4 temps. Reservat a pilots de 10 a 15 anys amb possessió de llicència juvenil o cadet.

Les inscripcions als 90 Minuts de Resistència Joves Promeses de la Vall del Tenes restaran obertes fins al pròxim 31 d’agost a la web de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes-Gran Premi Terranova CNC: www.24hores.cat