Bas Lammers ha estat el gran triomfador del cap de setmana amb la seva victòria a la final de la primera ronda de les WSK Final Cup al circuit de South Garda Karting (Lonato, Brescia, Itália). L’holandès va aguantar la pressió dels Tony Kart de Puhakka y Ardigò.

A la categoria de KZ2 es va viure un gran cap de setmana amb un duel apassionant entre els Sodi i els Tony Kart. A més, va comptar amb la presència a la pista del pilot de Fórmula 2, Alessio Lorandi (Baby Race Driver Academy).

Per començar el cap de setmana, el francès Anthony Abasse (SodiKart) aconseguia la pole position per a Sodi en una classificació molt ajustada en la qual els vuit primers només estaven distanciats per 0.088 segons.

Va ser Sodi qui precisament va portar la veu cantant durant les eliminatòries del divendres i del dissabte amb Bas Lammers (SodiKart) guanyant totes les mànigues tot i sortir des del tercer lloc en totes elles. Amb una actuació constant per darrere de l’holandès, Matteo Viganò (Tony Kart Racing Team) y Emilien Denner acabaven com els millors de les eliminatòries.

La pre-final del diumenge al matí va tenir la seva importància, amb Bas Lammers liderant i aguantant els atacs de Marco Ardigò (Tony Kart Racing Team), que va protagonitzar una classe de pilotatge per intentar sortir des de la pole position a la final.

La final va ser una de les més emocionants del cap de setmana. Malgrat que Lammers tenia la pole, Ardigò el va poder superar a la segona volta i va encapçalar el grup durant dos voltes fins que l’holandès el va tornar a adelantar.

Ardigò seguia intentant superar el pilot de Sodi, però no tenia sort en els seus intents i el seu company d’equip, el finlandès Simo Puhakka, el va superar. Lammers, però, va aguantar bé els atacs dels dos pilots i va aconseguir la victoria. Va ser l’únic que va poder superar el Tony Kart Racing Team, que va acabar segon amb Puhakka, tercer amb Ardigò, quart amb Viganò i novè amb Alessio Piccini, que va patir un toc a la primera volta.

D’aquesta manera, Bas Lammers va aconseguir un ple de punts al campionat. El neerlandès marxa de Lonato amb 90 punts, 44 més que Ardigò i 45 més que Puhakka. Emilien Denner es col·loca quart amb 60 punts. La pròxima ronda del campionat se celebrarà a Castelleto di Branduzzo (Pàvia) del 8 a l’11 de novembre.