Julien Falchero continuarà un any més a la graella de la GP3 Series. Després de debutar l’any passat amb Campos Racing, el pilot francès es mourà fins Arden International per disputar el segon any complet a la categoria.


La GP3 Series segueix component la seva graella per a la temporada de 2018. Després d’anunciar deu pilots a les últimes setmanes, avui ha estat Arden International qui ha mogut fitxa. El francès Julien Falchero disputarà la temporada completa amb l’equip anglès, unint-se així al ja confirmat Gabriel Aubry. Per ara, es desconeix encara la identitat del tercer pilot de l’equip.

Falchero va començar la seva etapa en els monoplaces el 2015, on va participar en diverses categories amb el GSK Grand Prix. Primer de tot, es va proclamar subcampió de la V de V Challenge Monoplace amb una victòria i set podis. Després, va disputar fins a cinc curses de la Formula Renault 2.0 NEC i Eurocup on no va sumar ni un sol punt. L’any següent va disputar aquestes dues categories al complet, quedant 13è en ambdues.

Finalment, el 2017 va disputar la GP3 Series amb Campos Racing, quedant en 15è lloc amb 16 punts. Ara, Fulchero passa a ser pilot d’Arden International costat de Aubry.

Així es va mostrar Richard Dent, cap de l’equip, després d’anunciar el segon pilot de Cremen per a aquesta temporada:

“Estem molt contents d’assegurar a Julien per a la seva segona temporada de GP3. Els test que va fer amb nosaltres a Abu Dhabi van ser bons i va treballar bé amb l’equip immediatament. El seu coneixement dels circuits i els pneumàtics Pirelli vol dir que podem començar a córrer”.

Els tests hivernals de la GP3 Series començaran el 20 i 21 de febrer al Paul Ricard, abans que es realitzin dues jornades més a Jerez i Barcelona.