L’actual pilot de F4 farà el seu debut en GP3 amb l’equip Jenzer.

El pilot nord-americà Juan Manuel Correa s’estrenarà a la GP3 Series aquest mateix cap de setmana, al circuit de Spa-Francochamps. Correa, actualment novè a la ADAC F4 alemanya i quinzè a la F4 italiana comença així la seva transició cap a la disputa de la temporada completa a GP3 la propera temporada.

“Òbviament estic molt emocionat i feliç per disputar la meva primera prova en la GP3 Series. La GP3 és un lloc en el qual he intentat estar des del meu debut a F4 i ara, tant amb l’experiència en monoplaces com en molts circuits europeus; era el moment adequat per fer el canvi.”

Andreas Jenzer, propietari de l’equip, va afegir:

“Ens complau tenir a Juan Manuel a bord en el nostre equip. Sentim que és una gran idea començar a preparar la següent temporada el més aviat possible però, és clar, canviar de programa a meitat de temporada sempre és dur.”

Correa compartirà equip amb els més experimentats Alessio Lorandi i Arjun Maini. És el segon pilot que arriba aquesta temporada de la F4 després del campió italià Marcos Siebert. El nord-americà ha confirmat que seguirà competint a la ADAC F4 tot i el seu debut a la categoria.