Marco Wittmann, que va creuar la meta en primer lloc en la segona carrera del cap de setmana a Zandvoort, i fins i tot va arribar a pujar al podi i rebre el trofeu com a guanyador, ha estat desqualificat de la cursa a les poques hores, per la qual cosa Mike Rockenfeller és el nou guanyador de la cursa.

Marco Wittmann va ser declarat guanyador de la segona cursa del DTM a Zandvoort, seguit de Mike Rockenfeller i Loïc Duval. Aquests resultats deixaven l’alemany, a més, segon a la general a 7 punts del líder Mattias Ekström.

No obstant això, l’alegria li va durar poc al pilot d’Audi, ja que en la revisió del cotxe posterior a la cursa, els comissaris han detectat que la quantitat mínima que ha d’haver en el dipòsit en aquesta revisió no hi era, per la qual cosa Wittmann ha quedat immediatament desqualificat. És la segona vegada que un Audi queda desqualificat en les revisions post-cursa després que ho fos Jamie Green en la primera cursa a Hungaroring.

Amb aquests resultats, Rockenfeller aconsegueix la seva primera victòria de la temporada, amb Duval en segona plaça i el líder del campionat Ekström tancant el podi.

Pel que fa a la general, aquest canvi en els resultats de la cursa deixa el campionat, a falta de sis curses, amb Ekström al capdavant amb 128 punts, seguit de René Rast amb 114 i Rockenfeller amb 110.