La Scuderia Ferrari va anunciar ahir, mitjançant un comunicat oficial, que el finès Kimi Raikkönen disputarà la propera temporada a l’equip italià.

Raikkönen, als seus 37 anys, disputarà el 2018 la seva vuitena temporada i la quarta consecutiva per a l’escuderia de Maranello, amb la qual va ser campió del món el 2007 i en la qual actualment marxa cinquè a la general del mundial amb 4 podis.

Tal com havia succeït en els anys precedents, l’inferior rendiment d’Iceman respecte al seu company d’equip Sebastian Vettel va provocar la creació de rumors al voltant d’una possible sortida de Ferrari i retirada de la F1. No obstant això, l’escuderia del cavallino ha decidit comptar amb els serveis de Raikkönen, que ha aconseguit ser segon en els dos doblets de Ferrari aquesta temporada, va fer la Pole al GP de Mònaco, i ha complert amb solvència com a segon pilot de l’equip italià; durant almenys un any més. La decisió és més comprensible, a més, en veure que actualment no hi ha pilots amb la suficient experiència en l’òrbita de Ferrari.

La Scuderia Ferrari, actualment segona en el campionat d’constuctores, encara no ha oficialitzat qui acompanyarà Raikkönen en 2018. No obstant això, i excepte sorpresa majúscula, és qüestió de poc temps que s’anunciï la renovació de l’actual líder del mundial de pilots, Vettel, per la qual cosa és d’esperar que la dupla de l’alemany i el finès segueixi unida per quart any consecutiu.

“Ferrari anuncia que la Scuderia Ferrari ha renovat el seu acord tècnic i esportiu amb Kimi Raikkönen. El pilot finès, per tant, correrà per a l’equip de Maranello en la temporada 2018 del Campionat del Món de Fórmula 1. “- Comunicat emès per la Scuderia Ferrari el passat 22 d’agost.