L’aussie ha arribat a temps per a poder unir-se a la formació británica pels priemrs test de la pretemporada que s’estàn duent a terme al circuit francés de Paul Ricard. Es tracta d’un pilot que en els últims anys ha estat vinculat a la formació de Van Amersfoort ja que al 2016 va guanyar la F4 alemanya amb ells i al 2017 va disputar la F3 europea. També al 2017, va disputar un parell de curses a la Euroformula Open amb BVM Racing, però no va poder sumar un sol punt.

Aquesta será, doncs, una nova oportunitat per a l’australià amb una formació que recentment està necesitada de resultats: “Estic molt emocionat d’unir-me a Arden per la temporada 2018 de la GP3, y compartir calendari amb la Fórmula 1 em motiva. Estic centrat en aprendre y tenir èxits al 2018.”

“Són bones noticies que en Joey s’hagi unit a Arden per la temporada 2018 amb l’equip de GP3. Es un fichatge fantàstic per l’equip y els seus resultats durant la seva trajectòria són impressionants”, declarava Richart Dent, cap de Arden.

Resta per veure si les coses li anirán millor que a la Fórmula 3 on li va costar aclimatar-se per acabar la temporada en 13ª posición.