Iván Ortolá i Sergio García Dols han estat els més ràpids aquest dissabte en el Circuit de Barcelona-Catalunya

Dissabte de poles a Montmeló. El Circuit ha estat l’encarregat d’acollir la sisena classificació de la temporada per a les categories de Moto2 i Moto3. Després de les respectives sessions matutines, en les quals es va sentenciar el pas dels 14 més ràpids a la Q2, arribava la Q1.

En la categoria de Moto3, Matteo Bertelle, David Muñoz, Lucca Lunetta i Jacob Roulstone eren els quatre pilots que aconseguien passar a la Q1 a la Q2. Com és habitual en aquesta categoria, la sessió va ser un autèntica bogeria. Van ser diversos els pilots que van buscar marcar el millor registre durant els 15 minuts de sessió.

View this post on Instagram

A post shared by MTHelmets-MSi (@mthelmets_msi)

Mancant tres minuts, la majoria dels pilots entraven al box abans de realitzar una última tanda. La majoria d’ells, a penes va poder completar dues voltes llançades. Dani Holgado, un dels pilots més forts de la categoria, sofria una caiguda que li privava d’optar a la lluita per la pole position. Acabava la classificació en novena posició. Finalment, era Iván Ortolá qui s’emportava el millor temps, amb un 1.46.749. El pilot valencià aconseguia així la seva primera pole en la categoria. La primera fila la van completar CollinVeijer i José Antonio Rueda. David Alonso, segon en el campionat, sortirà sisè, a 0.550 del millor registre.

En la categoria de Moto2, Senna Agius, Aron Canet, Celestino Vietti i Darryn Binder van ser els pilots més ràpids de la Q1. La passada a la Q2 li va valer al pilot italià per a emportar-se el millor tercer temps de la jornada en la sessió de classificació. D’altra banda, Fermín Aldeguer, un dels homes forts de la categoria, acabava la sessió en segona posició.

La pole position se la va emportar Sergio García Dols. El pilot de Borriana finalitzava la sessió amb un registre d’1.41.894, emportant-se la primera en la categoria. Arón Canet i Albert Arenas van acabar quart i cinquè, respectivament.