Matevos Isaakyan (SMP) ha estat el vencedor en la tercera cursa de la Formula Renault 2.0 ALPS de Rarxa Bull Ring. Junt amb ell en el podi han acabat Romanov i Richard


 

En l’eixida, Isaakyan va mantindre la primera posició mentres per darrere, Baptista i Richard li seguien. La primera corba la van passar tots els pilots sense problemes però en la primera volta, patim l’abandó de Matteo Ferrer que va acabar contra el mur en la línia de meta. Açò va obligar a l’organització a traure el Safety Car.

Quan es va anar el Safety Car, Isaakyan va mantindre el lideratge però per darrere, diversos pilots van aprofitar la reagrupació per a atacar. Un d’ells va ser Romanov, que va superar Richard i a Baptista per a col·locar-se segon.

Hughes que rodava en quinta posició, tenia un ritme prou més ràpid que els pilots que tenia davant, en poques voltes, va aconseguir a Baptista i Richard que estaven barallant per l’últim calaix del podi. Poc després, el pilot anglès va superar Baptista i es va llançar a per l’última posició de podi que ocupava Richard.

Baptista perdia molt de temps i poc després també es va veure superat per De Pasquale.

En les últimes dos voltes, la baralla per la tercera posició es va intensificar, fins a 5 pilots tenien opcions de pujar al podi.

Finalment la victòria va ser per a Isaakyan seguit de Romanov, Richard, Hughes, De Pasquale i Baptista.