Final d’infart i remuntada èpica en la categoria KZ2 en el circuit alemany de Wackersdorf. Alex Irlando en una maniobra al últim revolt va aconseguir imposar-se a Persson i Longhi en la CIK-FIA International KZ2 Super Cup.

Amb 113 participants, la Super Cup de KZ2 del CIK-FIA no ha donat marge pels errors.

En classificació, Riccardo Longhi (Birel ART / TM Racing / B’Stone) prenia el liderat per davant del alemany Daniel Stell (Mach 1 / TM Racing / B’Stone), mentre que el pilot israelià Ariel Levi (Sodi / TM) era tercer.

Longhi es mantenia en el liderat de les curses classificatòries, que en aquesta ocasió van ser un total de vint-i-una, sis per pilot.

El suec Benjamin Persson (CRG / TM Racing / B’stone) aprofitava l’oportunitat de tornar a la segona posició per davant del italià Marco Zanchetta (Maranello / TM Racing / B’stone).

Considerat un dels preferits, Alex Irlando (Sodi / TM Racing / B’stone) va rebre una penalització que el va baixar fins la sisena posició. Però això no va evitar que aconseguís la segona posició a la final, després de només 5 voltes.

Persson era líder de forma sòlida amb 1.7 segons d’avantatge. Però l’avantatge es va anar reduint amb el pas de les voltes, amb Irlando i Longhi acostant-se en el liderat. Persson resistia els atacs i iniciava l’última volta en primera posició, tot i això, Irlando aprofitava un petit error del seu rival per superar-lo al interior del darrer revolt.

L’italià aconseguia guanyar la cursa per 49 mil·lèsimes, proclamant-se campió del CIK-FIA Internacional KZ2 Super Cup per davant de Persson i Longhi. Franscesco Celenta (Praga / TM Racing / B’stone) i Zanchetta completen els cinc primers.