Schmidt Peterson Motorsports juntament amb Honda i Honda Performance Development han anunciat avui un major nivell d’associació entre les dues parts. L’equip de Verizon IndyCar Series i el fabricant de motors també van assenyalar que el contracte estès durarà fins a la fi de la temporada 2020.

“Els nostres socis tècnics ens donen una major capacitat d’enginyeria que, al seu torn, dóna a HPD la confiança en nosaltres com a equip per portar la nostra associació al següent nivell”, va dir Piers Phillips, Gerent General de SPM. “L’extensió del nostre contracte és la culminació del dur treball de tots. Una de les coses amb què estem molt emocionats és treballar més a prop tècnicament amb HPD per al benefici de no només el nostre programa, sinó per a tots els programes d’Honda a la sèrie IndyCar. Estem molt emocionats pels propers tres anys i amb l’esperança de guanyar un munt de carreres, algunes Indy 500 i campionats.”

Des de la seva primera temporada completa al Verizon IndyCar Series a partir del 2011 al Gran Premi de San Petersburg, Schmidt Peterson Motorsports ha estat un equip impulsat per Honda.

En conjunt, l’equip amb seu a Indianapolis i el fabricant amb seu a Califòrnia han aconseguit fins ara sis victòries, dos pole positions a Indianapolis 500, quatre pole positions en general i tres vegades en el top cinc del campionat.

“Hem vist un augment significatiu en la capacitat de (SPM), i les nostres expectatives són molt més altes”, va dir el president d’Honda Performance Development Art St. Cyr. “El seu talent d’enginyeria, la seva capacitat per analitzar el que està passant d’una cursa a la següent i la seva capacitat de millorar en cada sessió realment ens va impressionar. Dependrem de Schmidt Peterson Motorsports per ajudar-nos a recopilar dades bàsiques que seran la font dels nostres programes com HPD Dynamic, el nostre simulador, i els tipus d’activitats que estarem alimentant a través de tots els nostres equips de Honda per assegurar-nos que tots ells milloren.”

“A mesura que avancem amb les nostres proves de fabricants, SPM serà un dels nostres equips clau per ajudar-nos realment a caracteritzar els kits i assegurar-nos que podem entendre quines són les fortaleses, quines són les debilitats i com podem maximitzar la capacitat d’aquest kit per aconseguir la velocitat a la pista.”