Christian Horner ha revelat que hi ha molt interès pel segon seient de Red Bull per a l’any 2025, fins i tot per pilots aliens a l’estructura

Max Verstappen té un contracte de llarga durada fins a la temporada 2028, mentre que el de Sergio Pérez expira a la fi de 2024. Red Bull ha insistit en repetides ocasions en què el seient del mexicà està segur per a la pròxima temporada, malgrat el baix rendiment que ha tingut enguany en algunes ocasions.

No obstant això, el seient sí que podria estar en perill per a 2025. I és que segons el mateix cap de l’equip de les begudes energètiques, Christian Horner, hi ha molts pilots que el volen.

Mentre que Pérez intentarà mantenir el seu lloc, Daniel Ricciardo, que va substituir a Nyck de Vries pel seu baix rendiment a AlphaTauri, ja ha deixat clar que vol tornar a Red Bull com a pilot a temps complet.

Copyright: Red Bull Content Pool

No obstant això, Yuki Tsunoda, company d’equip de l’australià, també aspira a ascendir a l’esquadra de les begudes energètiques en algun moment. D’altra banda, Red Bull compta amb alguns joves pilots prometedors, com Liam Lawson, i també se sap que hi ha hagut rumors que han vinculat a Lando Norris amb els actuals dominadors de la Fórmula 1 de cara al futur.

Si pensem en altres possibles candidats per a ser company de Verstappen en el futur, també hi ha els qui valoren un possible retorn precisament d’Alexander Albon, qui va precedir a Pérez a l’equip. Després de la seva sortida de l’escuderia austríaca l’any 2020, el britànic-tailandès va tornar a la graella amb Williams l’any passat, i les seves actuacions han donat de què parlar.

De fet, el mateix Christian Horner ha valorat positivament en repetides ocasions les seves actuacions en aquests anys, i també l’assessor de Red Bull, Helmut Marko.