Valtteri Bottas va assegurar que espera ser present durant l’arribada d’Audi a la Fórmula 1 quan prengui el control de Sauber

El finlandès té l’opció de romandre en l’actual equip d’Alfa Romeo fins al final de la temporada 2024 pel seu contracte original de dos anys més un que va signar amb l’escuderia suïssa. No obstant això, malgrat els problemes inicials des del seu canvi des de Mercedes, a Hinwil han anat caient a la classificació fins a ocupar la novena posició en el campionat de constructors.

Això es produeix en el moment en el qual es prepara l’adquisició total per part d’Audi, que entrarà en la Fórmula 1 a partir de 2026. Valtteri Bottas no ha volgut avançar-se massa en pensar en el potencial futur del conjunt, però va admetre que seria positiu per a ell seguir en el projecte del gegant alemany.

Imagen
Copyright: Alfa Romeo F1 Team Stake

Bottas ho veu com una gran oportunitat, ja que considera que serà una època interessant per a l’equip. A més a més, el pilot finlandès ho veu com un repte interessant.

Ara mateix, l’estructura suïssa es prepara perquè Audi prengui el control, tot i que s’especula que han fet un pas enrere en l’actualitat per a enfocar-se en el llarg termini.