Yuki Tsunoda, qui competeix a la Fórmula 1 per tercer any, està demostrant un nivell impressionant després de dues temporades regulars

Yuki Tsunoda no està deixant a ningú indiferent durant aquesta temporada. Després de dos anys bastant complicats, el pilot japonès havia de demostrar les seves qualitats i, de moment, ho està fent.

El pilot d’AlphaTauri va començar de la millor manera la temporada 2023. Es va quedar a les portes dels punts en les primeres dues curses i va ser capaç de puntuar a Austràlia i a Azerbaidjan.

Tsunoda va continuar obtenint resultats regulars durant els següents Grans Premis, excepte en alguns casos, com a Àustria, on va tenir un cap de setmana complicat. Després d’unes quantes curses sense puntuar, el japonès es va retrobar amb els punts a Spa-Francorchamps.

Copyright: Red Bull Content Pool

Als Grans Premis on Tsunoda va passar més desapercebut es va notar la falta de rendiment del monoplaça de l’equip de Faenza. A Bèlgica, on el conjunt del cotxe era millor, va saber aprofitar l’oportunitat, destacant la seva sortida, on va guanyar moltes posicions.

El monoplaça d’AlphaTauri, l’AT04, ha tingut molt poques virtuts durant aquesta meitat de temporada, ja que, pel que fa al rendiment, està al fons de la graella. No obstant això, Tsunoda està realitzant un gran treball, ja que és conscient que el seu futur a la Fórmula 1 depèn en gran part d’aquesta temporada.