En el test de la Formula 3 japonesa d’aquesta setmana hi seran presents alguns pilots de renom en el panorama internacional com Callum Ilott, Lucas Auer, Sacha Fenestraz o Harrison Newey.

La posada a punt per a l’inici de la temporada 2019 del campionat japonès de Formula 3 comença aquesta setmana amb un test de pretemporada de dos dies al circuit de Suzuka durant demà dijous 20 de desembre i el divendres 21. Alguns pilots importants a nivell internacional estan valorant la possibilitat de competir a la sèrie nipona a temps complet la pròxima temporada i tindran la primera presa de contacte.

És el cas del pilot júnior de Ferrari Callum Ilott, que provarà amb l’equip OIRC YTB amb un cotxe amb motor Volkswagen. El britànic compartirà el monoplaça amb el seu compatriota James Pull, el subcampió de la Formula 3 britànica de 2017. L’altre cotxe de l’equip serà per al pilot local Yoshiaki Katayama, habitual del campionat en els últims anys.

Lucas Auer també estarà present a Suzuka amb el B-Max Racing Team and Motopark, que aquesta temporada uneixen forces per a competir en el campionat japonès a temps complet. El pilot austríac, amb molta experiència a la Formula 3 alemanya i europea, podria ser un dels pilots fixes si convenç en aquest test. Un altre pilot prometedor i amb experiència a Europa com Harrison Newey conduirà un altre dels cotxes de l’equip.

Aquesta unió entre l’equip japonès i els alemanys de Motopark també comptarà amb Sacha Fenestraz, que ha deixat de formar part de l’acadèmia de Renault després de córrer a la Formula 3 europea aquesta temporada. El B-Max Racing Team també tindrà un monoplaça propi sense Motopark que en aquest test compartiran Dragon i Ukyo Sasahara.

Dos europeus més també estaran en el test. Seran el suís Hugo de Sadeleer i el britànic Ricky Collard, que es repartiran el temps al volant d’un dels monoplaces del ThreeBond Racing, mentre que l’altre el portarà el nipó Ai Miura. La resta dels equips, Toda Racing (Toda Racing (Toda FR), Hanashima Racing (Toyota), Albirex Racing Team (Mercedes), Tairoku Racing (Volkswagen), Team Tom’s (Toyota), RS Fine (Mercedes) y Carguy Racing (Volkswagen), també tindran pilots locals. Aquesta és la llista completa.