Artem Markelov s’ha endut el triomf a la cursa al sprint del GP d’Àustria. Alexander Albon i Oliver Rowland han completat el pòdium.

Boschung tenia una sortida molt lenta i la resta de pilots havia d’esquicar-lo als primers metres. Marciello no ho aconseguia i se l’emportava per davant, causant un cotxe de seguretat. Markelov mantenia la primera posició per davant d’Albon, Rowland, Fuoco, King, Leclerc, Latifi i Visoiu.

Leclerc avançava King a la ressortida, però poc després es tocava amb el seu company d’equip Fuoco, trompejava i es quedava fora de cursa. Després d’un Safety Car virtual, De Vries intentava avançar Malja, però perdia ritme i Ghiotto es posava al nivell de tots dos. Al següent revolt, De Vries li intentava tornar per l’interior, Malja es tocava amb Ghiotto i es quedava l’últim. Ghiotto avançava Visoiu per la 7a posició, mentre els comissaris donaven una sanció de 5 segons a Latifi per excés de velocitat al pit lane.

Ghiotto continuava la seva progressió i ja era 6è per davant de Latifi. Unes voltes més tard, l’italià es llançava per la 5a posició de King amb un magnífic avançament. A 5 voltes pel final ja era 4t després d’avançar Fuoco, mentre De Vries pujava a la 8a posició per davant de Visoiu. El pilot romanès li intentava tornar a la volta següent amb un avançament extremandament optimista i els enviava a tots dos per la grava.

Markelov s’emportava la victòria després de dominar de principi a fi per davant d’Albon i Rowland. Ghiotto era 4t finalment després de remontar 10 posicions. Fuoco, King, Nato, Latifi, Canamasas i Sette-Câmara han completat el top 10.