Tret de sortida a la tercera i última cursa del cap de setmana a Motorland Aragó; de la cita inaugural de la Fórmula 4 espanyola. En aquesta ocasió l’home de la pole també militava a l’MP Motorsport, però no es tractava del suec Isac Blomqvist, sinó del francès Amaury Cordeelque. Estava disposat a plantar cara a l’espanyol Guillem Pujeu de l’FA Racing. Per la seva banda, Rafael Villanueva, eixia des de l’última posició en graella de sortida.

Cordeel i Pujeu han anat molt fort des d’un bon principi; separant-se de tots els altres i col·locant dos segons pel mig i per tant, gestionar millor la cursa. Rafa Villanueva, a més, redia compte de Benjamin Rorald Goethe i posteriorment, Ptacek, de Fórmula de Campions, va haver de fer una aturada en boxes per algun tipus de problemes pel que guanyava dues posicions d’una estacada per ocupar la sisena posició de la cursa.

El ritme es va anar intensificant amb la successió de voltes ràpides. Els dos líders rodaven en un ritme d’1:51 amb comoditat, alguna cosa que no va poder replicar cap dels altres participants. Amb gairebé 5 segons respecte a Blomqvist, Guillem Pujeu podia llançar-se a l’assalt de la tercera posició, amb l’objectiu d’anar-se d’Aragó amb el ple de victòries.

Així ha estat. No obstant això s’ha tocat amb Cordeel. El francès ha hagut d’entrar als boxes i finalitzar en sisena posició, just per darrere de Rafael Villanueva. L’incident ha promocionat a Azman al podi i Blomqvist al ple de segones posicions.