El pilot alemany d’Audi s’ha imposat, sense trobar resistència, a l’ePrix de Berlín de la Fórmula E després de signar la pole aquest matí. Lucas Di Grassi ha contribuït ha obtenir el doblet per Audi, en finalitzar segon. El líder del campionat, Jean-Eric Vergne, ha completat el podi i és encara més capdavanter.

Abt protagonitzava una bona sortida i mantenia la primera posició sense problemes. D’Ambrossio, per la seva banda, superava a Vergne i es col·locava tercer. Rosenqvist, qui sortia des de la sisena posició, s’anava recte en la primera corba i queia fins a la 15ª posició.

En la tercera volta, Di Grassi superava al mateix D’Ambrosio després d’arribar des de la cinquena posició amb molt bon ritme. Buemi també s’apuntava a la festa superant el belga. En la sisena volta Mitch Evans superava a Bird, el segon classificat en la general, que es veia relegat fins a la vuitena posició.

Abans de parar a realitzar el canvi de cotxe, Daniel Abt tenia un avantatge de quatre segons respecte Di Grassi. Per darrere, Vergne rodava tercer després de patir problemes de potència durant unes voltes. No obstant això, el francès recuperava la posició de podi seguidament de superar en un avançament molt al límit a Buemi que acabava amb un toc entre els laterals dels dos cotxes. Finalment, quarta posició tot i eixir en seté lloc.

Seguidament de l’aturada a boxes, Di Grassi sortia enganxat -a menys d’un segon- del seu company. Just darrere, Buemi superava a Vergne, i D’Ambrosio a Evans, ja que aquest últim s’havia trobat al seu company entrant just quan es disposava a sortir amb el segon automòbil.

Arribada la volta 34ª, Vergne recuperava finalment la tercera posició, després d’avançar una altra vegada al suís. I res més canviava fins a la bandera a quadres. Abt creuava la meta en primera posició, per davant del seu company, Di Grassi, que completava el doblet per Audi. Tercer era Vergne, que és encara més capdavanter després de superar a Bird -té un avantatge de 40 punts- i a Rosenqvist. Fora del podi finalitzaven quart Buemi, cinquè un Turvey que ha sofert amb la seva bateria, sisè Evans, setè Bird, vuitè Engel, novè Lotterer i desè Heifeld.