Avui s’ha reprès l’activitat a la pista pista del circuit de Motorland Aragó (Alcanyís). En aquest traçat ha començat el nou curs de la Fórmula 4 espanyola. Ho va fer amb una treballada victòria de Guillem Pujeu i avui hauria de repetir el treball si vol tornar a guanyar, ja que Isac Blomqvist tornava a ser el propietari de la pole.

I així ho ha fet en els primers compassos: ha decidit prendre el liderat de la cursa, avançar al suec de MP Motorsport a la recerca d’establir un ritme demoledor i crear un marge de temps que li servís per estar tranquil i no haver d’esperar fins a la bandera a quadres per guanyar. Per la seva banda, Rafael Villanueva també ha avançat a un dels seus rivals, el pilot de Fórmula de Campions, Ptacek per col·locar-se cinquè.

A partir d’aquest instant, Blomqvist i Pujeu començarien a intercanviar-se voltes ràpides. No obstant això, l’espanyol de FA Racing mantindria un marge d’un segon respecte al seu rival. El que estava clar és que la victòria seria d’un dels dos, ja que ja hi havia més de 4 segons respecte als seus perseguidors en només 4 voltes.

En arribar al final de la competició, Villanueva seguia lluitant el duel amb Ptacek per aquesta cinquena posició. Però els problemes van arribar a conseqüència dels tocs entre ambdós pilots; fet que van fer que l’espanyol finalitzés en sisena posició. Pujeu seguia centrat en el seu objectiu: signa la volta ràpida i venç en la segona cursa portant-se tots els punts i deixant clares les seves intencions.