Totes les mirades estaven centrades en els dos pilots que partien des de la primera fila de la graella. Guillem Pujeu i el líder de la F4 NEZ, Isac Blomqvist, són els grans predilectes per a aquesta graella de 8 pilots, encara que cal seguir d’aprop al pilot de Drivex, Nazim Azman.

Després de la primera volta, quedava clar qui lluitaria per la victòria, fins i tot pel podi, ja que Pujeu, Blomqvist i Azman s’han escapat i han aconseguit posar un marge de temps sobre la resta que els ha permès ser conservadors. A poc a poc, els dos primers han anat separant-se del pilot de Drivex, tot i que que hi havia mig segon entre el suec i l’espanyol. Tot i així, el de MP no ha pogut estendre el seu marge.

Quedava clar que Pujeu estava còmode en la segona posició. Per darrere, en arribar a la vuitena volta Benjamin Roald Goethe, també de Drivex, ha patit i després d’experimentar problemes ha hagut d’abandonar, sent el primer de tota la cursa. Instants més tard, a la volta 14 ha hagut de retirar-se Amaury Cordeel. Per la seva banda, Rafa Villanueva ha aconseguit retallar temps i superar a Petr Ptacek.

En relació a la lluita per la victòria, el pilot espanyol de FA Racing començava a estrènyer i acostar-se perillosament a Blomqvist. A més a més, ha aconseguit avançar al pilot de MP Motorsport per prendre el liderat. Aquest últim sector es resumeix a una posició que no abandonaria fins al final de la prova i seria ell qui rebria la bandera a quadres en la primera cursa de la temporada en aquesta Fórmula 4 espanyola.