Guanyu Zhou afirma que espera tenir una resposta sobre el seu futur a Alfa Romeo abans que finalitzin les vacances d’estiu

Després d’una irregular temporada de debut, a Guanyu Zhou se li va donar espai per a créixer a Alfa Romeo durant un segon any. I la veritat és que el pilot xinès ha respost a aquesta fe amb actuacions més consistents i segures al llarg de la primera meitat de la temporada 2023 de la Fórmula 1.

Encara que el decebedor rendiment del cotxe suís ha fet que sigui difícil per a ell destacar, el pilot nascut a Shanghái espera aprofitar l’aturada estiuenca en el Gran Circ per a tancar un nou contracte.

Actualment, Alfa Romeo està sofrint en la novena posició del mundial de constructors, lluitant contra una graella extremadament competitiva, però Zhou ha estat a l’altura del seu molt més experimentat company Valtteri Bottas, cosa que no ha passat desapercebuda a Sauber.

Imagen
Copyright: Alfa Romeo F1 Team Stake

Amb Bottas ja signat per a la temporada 2024, el director general de l’equip, Alessandro Alunni Bravi, va dir que estava disposat a continuar amb una alineació de pilots estable. En aquests moments, l’objectiu de l’estructura suïssa és mantenir als dos pilots.

Proximament, Sauber tindrà un repte il·lusionant amb Audi, així que veurem com va actuant l’equip d’Hinwil per afrontar de la millor manera aquesta futura situació.