L’entorn del pilot desmenteix que Sainz hagi arribat a un preacord amb Audi, i la seva prioritat és la renovació del contracte amb Ferrari

Segons l’entorn del pilot espanyol, Carlos Sainz no ha signat cap precontracte amb la marca alemanya. Carlos hauria estat contactat per Audi, però la prioritat del madrileny és renovar el seu contracte actual amb Ferrari.

Si l’escuderia de Maranello li proposa una renovació a Carlos Sainz i a Charles Leclerc, tenint en compte que el contracte de tots dos venç a la fi de 2024, és fàcil apostar que la dupla de pilots actual de l’equip es mantindria i que duraria fins al començament del nou reglament.

Copyright: Scuderia Ferrari

Fred Vasseur, actual cap de l’equip Ferrari, no té intenció de parlar de res relacionat amb els contractes fins a final de temporada, per a concentrar-se en el desenvolupament del SF23, el qual es mantindrà durant la temporada, fins al GP dels Estats Units.

Continuant amb el pla de Vasseur de reforçar la plantilla (especialment per a cobrir llocs importants, com el que deixa Laurent Mekies després de la seva sortida cap a l’equip AlphaTauri), l’escuderia italiana intentarà fer incorporacions dins de l’estructura tècnica per a reforçar l’equip, el qual ha començat el disseny del 676, el monoplaça de 2024.

Estem parlant d’un pòquer d’enginyers format per Enrico Cardile, director tècnic; Enrico Gualtieri, cap de motors; Diego Tondi, cap d’aerodinàmica, i Fabio Montecchi, cap de concepte del monoplaça.