Cursa 1: Leonardo Pulcini es va fer amb la victòria el passat dissabte 29 en un apassionant GP de Rússia de GP3

El pilot de Campos va controlar la cursa de principi a fi i no va donar oportunitat a Nikita Mazepin que es va quedar amb la segona plaça. Per darrera i completant el podi, Anthoine Hubert.

Leo Pulcini va sortir bé des de la ‘pole position’ i es va centrar única i exclusivament amb Callum Ilott, segon classificat. Tercer era Alesi, que va aprofitar la lluita dels dos de davant per a posar-se segon.

Per darrera, Menchaca va dir adéu a la cursa per un problema de motor del seu Campos. Alesi i Ilott es desinflaven sense cap raó aparent i perdien posicions, contrastant amb el gran nivell de David Beckmann. Llàstima que l’alemany va arribés abans a Trident, perquè segur que hagués pogut lluitar pel campionat.

Les voltes passaven i la lluita per la victòria es diluïa. Pulcini ja semblava tenir el trofeu del GP de Rússia a la mà. La disputa per la 10ª posició era l’única que li posava una mica de sal al final de la carrera. Jenzer, Correa i Tatiana lluitaven mà a mà per l’última posició dels punts.

Un cop disputades les 20 voltes, Pulcini creuava la línia de meta aconseguint una victòria amb sabor a or per l’equip Campos. Mazepin es feia amb la segona posició i Hubert amb la tercera. Verschoor i Beckmann es quedaven amb la quarta i cinquena plaça. Laaksonen i Hughes era sisè i setè, per davant del ‘poleman’ de la carrera del diumenge, Mawson. Correa es quedava amb la novena posició i Tatiana aconseguia puntuar per quarta vegada aquesta temporada, 10ª.

 

Cursa 2: Victòria de David Beckmann a la segona cursa de la GP3 a Sotxi

El pilot alemany ha aconseguit la victòria en l’última volta després de passar a un gran Joey Mawson que no ha pogut fer res per a defensar la posició. Richard Verschoor s’ha quedat amb la medalla de bronze. No obstant, Hubert ha estat el gran guanyador del cap de setmana.

Joey Mawson sortia des de la ‘pole position’. El líder del campionat, Anthoine Hubert, des de la sisena posició i Nikita Mazepin des de la setena. Les càmeres es centraven en els dos candidats al títol. Hubert amb 191 punts seguia sent el preferit de totes les cases d’apostes, però Mazepin ja va demostrar a la primera carrera que no deixarà la lluita pel campionat.

Joey Mawson va sortir bé i va mantenir la primera posició, al darrera, David Beckmann passava a Laaksonen i es situava segon. Verschoor era tercer i Mazepin es col·locava quart, just per davant del seu rival en la lluita pel campionat, Anthoine Hubert.

Pocs adelantaments es veien a la carrera, la gestió dels neumàtics anava agafant cada vegada més força. El pilot de Trident accionava el seu quart DRS a la recta de meta, Mawson mirava pel retrovisor com Beckmann s’apropava cada vegada més.

Sense fer gaire soroll, Hubert era qui anava a posar emoció a la carrera. El francès, a la cinquena posició, es presentava a les últimes tres voltes a mig segon de Mazepin i amb tres DRS disponibles. La sorpresa saltava quan Mazepin va anar contra el mur. El pilot de ART perdia el control del seu monoplaça i no aconseguia tornar-lo a posar a pista.

Virtual Safety Car a pista que tornava a posar la lluita per la primera posició. Beckmann sortia del VSC a dues dècimes de Mawson i el líder no podia fer res amb el DRS de l’alemany.

Finalment, victòria de David Beckmann, seguit d’un gran Joey Mawson i un Richard Verschoor que s’ha quedat a res de ser segon. Encara més líder del campionat, Anthoine Hubert, es feia amb la quarta plaça. Juan Manuel Correa era cinquè, per davant de Aubry i Tatiana Calderón. La colombiana aconseguia colar-se a la setena plaça i puntuava en les dues carreres al traçat de Sochi.

Pulicini, Tveter i Jannes Fittje completaven les 10 primeres posicions d’aquesta penúltima carrera del campionat. La pròxima cita, el 23 de novembre al traçat de Yas Marina.