Trident ha anunciat que el francès Giuliano Alesi continuarà a l’equip per la seva tercera temporada a la GP3 Series. Alesi va ser cinquè en 2017 i espera poder aspirar al títol aquest any després de dues temporades en la categoria en què el seu creixement ha estat evident.


La graella per a la propera temporada de la GP3 Series es va completant i aquesta vegada ha estat Trident qui ha anunciat al primer dels quatre pilots amb què comptaran aquest 2018. Es tracta del francès Giuliano Alesi. El jove d’Avinyó, membre de l’Academía de Pilots de Ferrari i fill de l’expilot de Fórmula 1 Jean Alesi, disputarà la seva tercera temporada a la categoria i la tercera amb l’equip italià.

Alesi va debutar en monoplaces l’any 2015, a la F4 Francesa, on va ser quart en la seva primera i única temporada. Ràpidament va donar el salt, el 2016, a la GP3, on va debutar amb Trident en una temporada mediocre, en què només va sumar un punt. Abans de començar la temporada, Alesi havia estat anunciat com a nou membre de l’acadèmia de pilots de Ferrari.

En 2017, encara amb Trident, Alesi va fer un salt de qualitat impressionant, doncs va quedar cinquè en el campionat, només per darrere dels quatre pilots d’ART, i va sumar les seves tres primeres victòries a la categoria. Amb aquests resultats, s’espera que pugui lluitar pel títol en la seva tercera temporada.

“Estic extremadament content per seguir a bord de l’equip Trident en la temporada 2018 de GP3 Series.” Comenta Alesi. “He treballat molt dur amb l’equip i l’Acadèmia de Ferrari a aquestes últimes temporades. La meva meta ara és recompensar-los amb resultats excel·lents. Estic preparat per a una temporada d’èxits.”

De moment, Alesi és l’únic pilot confirmat per Trident per a la temporada 2018 de GP3, que arrencarà el 12 de maig a Montmeló. La resta de l’alineació de l’equip es desvetllarà al llarg del proper mes.