El rookie Antonio Giovinazzi ha aconseguit la seva primera pole a la GP2 al nou circuit de Baku per davant dels pilots d’ART, Nobuharu Matsushita i Sergey Sirotkin.

Igual que havia passat als lliures, els pilots semblaven tenir dificultats per escalfar els pneumàtics i realitzar temps significatius. Oliver Rowland era el primer en aconseguir-ho, però era batut ben aviat per Matsushita, Giovinazzi i Canamasas.

De Jong i Armand quedaven atrapats a l’escapatòria del revolt 3, mentre que Giovinazzi robava el millor temps a Gasly. De Jong aconseguia maniobrar per tornar a pista, però Armand deixava el cotxe allà i d’aquesta manera provocava bandera vermella.

En reprendre’s la sessió, Rowland tornava a escalar posicions fins la 2a. Sirotkin li robava la pole provisional a Giovinazzi, però l’italià tornava amb força poc després i li treia 6 dècimes al temps del rus. Matsushita es col·locava a continuació a menys d’una dècima per davant de Giovinazzi.

No obstant, Giovinazzi tornava a posar-se al capdavant a 3 minuts pel final, i això li valia la pole amb un 1:57.752. Matsushita quedava 2n per davant del seu company d’equip Sirotkin. Marciello, Ghiotto, Rowland, Kirchhöfer, Gasly, Nato i Canamasas completaven el top 10.