Luca Ghiotto s’ha trobat a la part més alta del podi després d’una cursa boja a Monza amb la pista molla. Antonio Fuoco i Nobuharu Matsushita l’han acompanyat al podi.

Leclerc feia una sortida fantàstica i es posava 4t al primer revolt. Matsushita baixava a la 3a mentre Markelov es tocava amb De Vries a la chicane. De Vries mantenia el liderat, però Markelov perdia vàries posicions. Leclerc avançava Matsushita per la 2a posició mentre Delétraz era superat per Merhi, Rowland i Ghiotto.

Merhi tenia una bella batalla amb Rowland que duraria unes quantes voltes, però acabaria perdent la posició i rebent una penalització de 5 segons per saltar-se la chicane. Tant Matsushita com ell eren avaçats per Ghiotto. Fuoco passava a Delétraz després de vàries voltes darrera d’ell i Latifi aprofitava per avançar-lo també.

Leclerc feia el seu pit stop abans que De Vries, però no podia avançar-lo per estratègia. Rowland estava 3r després de començar 13è quan, després del seu pit stop, perdia un dels seus pneumàtics que no havia estat ben fixat. El Safety Car sortia a pista i Ghiotto avançava De Vries en reprendre’s la cursa. Aquest intentava recuperar la posició i aquí és quan arribava el caos: Ghiotto i Matsushita se saltaven la chicane, mentre De Vries perdia tracció, perdent el control del seu cotxe i tocant-se amb  Leclerc. Tots dos quedaven fora de la cursa, deixant la victòria en mans de Ghiotto. Fuoco quedava 2n i Matsushita aconseguia finalment la 3a posició. Latifi, Albon, Gelael, Merhi, Sette Câmara, Delétraz i Malja completaven el top 10. No obstant, Merhi rebia una altra penalització de 5s que el relegava a la 12ª posició. Markelov obtenia així l’últim punt de la cursa.

Resultat:

1 Ghiotto 2 Fuoco 3 Matsushita 4 Latifi 5 Albon 6 Gelael 7 Sette Câmara 8 Delétraz 9 Malja 10 Markelov 11 King 12 Merhi 13 Jeffri 14 Nato 15 Boschung 16 Visoiu 17 Leclerc 18 De Vries OUT: Rowland, Ferrucci