La plantilla d’UNI-Virtuosi pel campionat FIA Formula 2 de 2019 s’ha completat amb la incorporació de Luca Ghiotto.

La nova escuderia britànica, que susbstitueix a Russian Time a la graella de Fórmula 2 a partir de 2019 en endavant, ha anunciat a Luca Ghiotto com al seu segon pilot després de la confirmar a Guanyu Zhou a principis de semana, completant d’aquesta manera l’alineació per la temporada que ve.

El pilot italià començarà el seu quart any a la F2, havent debutat l’any 2015 a la GP2 de la mà de Trident. Va acabar aquella temporada en vuitena posició i va fer el salt a Russian Time el 2017 amb l’equip Campos el 2018, amb qui va acabar quart i vuitè respectivament.

Comptant GP2 i F2, fins a dia d’avui ha aconseguit dues victòries i tretze podis. “Estic realment emocionat de poder ser part d’UNI-Virtuosi Racing”, deia Ghiotto.

“Tot l’equip és d’allò més professional i porta la victòria a les venes, fet palpable en cada decisió que es pren i en cada estratègia de carrera. El nostre objectiu és aconseguir millors resultats que el 2017, quan vam acabar quarts en el campionat de pilots.”

“Vull donar les gràcies al Paul, al Declan, a l’Andy i a la resta de l’equip per donar-me aquesta oportunitat. Estic segur que la temporada serà intensa i satisfactòria per tots.”

El director de l’equip, Andy Roche, comentava: “Luca va fer els test amb nosaltres a Abu Dhabi la setmana passada i tant ell com l’equip ens vam sentir molt còmodes. És com si mai hagués marxat! És un actiu molt valuós per l’equip aquest 2019, i conjuntament amb Guanyu Zhou faran una parella increïble per la temporada que tenim per endavant.”

Pilots Confirmats per la temporada 2019 a F2:

ART Grand Prix – Nyck de Vries & Nikita Mazepin

Prema – Mick Schumacher & Sean Gelael

Carlin – Nobuharu Matsushita

UNI-Virtuosi – Guanyu Zhou & Luca Ghiotto